Customer Success Manager

LOCATION: Arnhem, NL   COMMITMENT: Full-time   DESIRED START: Immediately
Image

Overview:

Wil je impact maken en ben je op zoek naar een rol waarin je verantwoordelijk bent voor het opbouwen en uitbreiden van nieuwe klantrelaties? Als onze Customer Success Manager lever jij een belangrijke bijdrage aan de verdere groei van Idalko Netherlands. Lees snel verder!

Dit ga jij doen als Customer Success Manager

Jij weet hoe je met C-level executives en andere besluitvormers aan tafel komt om nieuwe klantrelaties op te bouwen en hoe je vervolgens vanuit deze relaties nieuwe business genereert. Tijdens deze gesprekken identificeer je welke problemen bij de klant spelen en welke oplossingen je kan aanbieden. Samen met de klant realiseer je een customer success plan. Door middel van trainingen en demo’s lever jij support aan de klanten en onderhoud je de relaties.

Samen met je collega’s van Sales en de Consultants identificeer je mogelijkheden voor nieuwe business. Daarnaast analyseer je klantdata om er zeker van te zijn dat jouw klanten tevreden zijn over de services die Idalko Netherlands aanbiedt.

Dit ben jij

Jij hebt sterke sociale vaardigheden en het vermogen om op C- level te communiceren. Je kan goed luisteren en doorvragen, waardoor je de vraagstukken van klanten doorgrondt. Je hebt sterke analytische vaardigheden en een probleemoplossend vermogen. Je bent prettig in de omgang, geïnteresseerd en hebt de gunfactor. Zowel klanten als collega's werken graag met jou samen. Relaties onderhouden is dan ook iets waar je goed in bent en vanzelfsprekend heb je oog voor klanttevredenheid.

Jij bent een kei in

 • Je hebt ervaring met SaaS-platformen.
 • Je hebt ervaring in customer success management of account
  management.
 • Je hebt minimaal een hbo-werk- en denkniveau.

Ons team:

Je gaat onderdeel uitmaken van Idalko Netherlands. Idalko is een internationale organisatie met filialen in België, Frankrijk en Nederland. Ons team ondersteunt klanten bij Atlassian tools (Jira, Confluence, BitBucket, Bamboo). Hun uitdagingen lopen uiteen, maar zo ook onze oplossingen! Ons team bestaat uit 18 experts, ieder met onze eigen kennis en kwaliteiten. We werken hard, delen onze kennis met elkaar en er is veel ruimte voor zelf- en teamontwikkeling. Natuurlijk maken we ook tijd om behaalde successen te vieren! Wat kunnen we voor jou inschenken?

Wat bieden wij jou?

 •  Een Great Place To Work: De informele sfeer, vrijheid en onze toffe activiteiten worden het meeste door onze medewerkers gewaardeerd.
 • Hybride werken: Er is één vaste kantoordag in de week, voor de rest mag je zelf bepalen of je liever thuis of op kantoor werkt.
 • Persoonlijke ontwikkeling: Jij weet waar je naartoe wilt, dus je mag zelf kiezen waar en hoe jij jezelf verder wilt ontwikkelen.
 • Vrije tijd: 28 vakantiedagen (op basis van 40 uur).
 • Toplocatie: Ons kantoor zit boven Arnhem CS!
 • Alles goed geregeld: Pensioenregeling en vergoedingen voor reiskosten, internet
  en telefonie.