Sales Representative

LOCATION: Arnhem, NL   COMMITMENT: Full-time   DESIRED START: Immediately
Image

Overview:

Jij bent de salesexpert van onze monday.com-producten en ziet waar de kansen liggen bij de klant. Je weet perfect in te spelen op hun behoeften, je achterhaalt de vraag en weet zo meer waarde te bieden aan nieuwe klanten. Jij weet dat er geen one size fits all-oplossingen bestaan voor bedrijven die het optimale uit hun processen willen halen.

Samen met onze Sales Consultant sluit jij deals en zorg je voor nieuwe klanten voor onze diensten rondom monday.com. Ben jij de Sales Representative die wij zoeken? Lees snel verder!

Dit ga jij doen als Sales Representative

Als Sales Representative ben jij verantwoordelijk voor het in kaart brengen van potentièˆle leads en deze te enthousiasmeren over de verschillende monday.com-producten. Er zijn veel mogelijkheden om leads binnen te halen, het is aan jou om te bepalen hoe je dit doet. Ga je bijvoorbeeld een campagne opzetten, geef je een lezing of maak je liever een persoonlijke video voor die ene lead? Laat je creativiteit erop los. đŸ˜‰

Uiteraard doe je dit niet alleen! Je werkt samen met de Sales- en Business Consultant en team Marketing om tot de beste ideeèˆn te komen. Daarnaast krijg je de ruimte om je salesskills verder te ontwikkelen. Jij leert van onze ervaren Sales Consultant hoe je op enterprise-level deals kunt sluiten.

Dit ben jij

Je bent een goede gesprekspartner die makkelijk het contact legt. Daarnaast ben je nieuwsgierig en weet je de juiste vragen te stellen. Je zoekt de samenwerking op om de sales- en marketingactiviteiten te bevorderen. Kennis van monday.com-producten hoef je nog niet te hebben, jij bent leergierig waardoor je de tooling zo onder de knie hebt.

Jij bent een kei in

  • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding. 
  • Jij hebt al enige ervaring in sales. 

Wat wil jij verder nog leren? We horen het graag van je!

Ons team

Je gaat onderdeel uitmaken van Team Idalko Netherlands. Ons team ondersteunt klanten die zelf software ontwikkelen. Hun uitdagingen lopen uiteen (denk aan vraagstukken rondom Quality Assurance, Agile, DevOps & ITSM), maar zo ook onze oplossingen! Wij snappen als geen ander waar zij tegenaan lopen, want wij zijn zelf een softwarebedrijf. Onze diensten raken alle aspecten van het softwareontwikkelproces: van licentiemanagement en implementatie tot support en training. Ons ultieme doel: andere bedrijven ondersteunen om digitale meesterwerken te maken. Ons team bestaat uit 18 experts, ieder met onze eigen kennis en kwaliteiten. We werken hard, delen onze kennis met elkaar en er is veel ruimte voor zelf- en teamontwikkeling. Natuurlijk maken we ook tijd om behaalde successen te vieren! Wat kunnen we voor jou inschenken? 

Wat bieden wij jou?

  • Een Great Place To Work: De informele sfeer, vrijheid en onze toffe activiteiten worden het meeste door onze medewerkers gewaardeerd.
  • Hybride werken: Er is Ă©Ă©n vaste kantoordag in de week, voor de rest mag je zelf bepalen of je liever thuis of op kantoor werkt.
  • Persoonlijke ontwikkeling: Jij weet waar je naartoe wilt, dus je mag zelf kiezen waar en hoe jij jezelf verder wilt ontwikkelen.
  • Vrije tijd: 28 vakantiedagen (op basis van 40 uur).
  • Toplocatie: Ons kantoor zit boven Arnhem CS!
  • Alles goed geregeld: Pensioenregeling en vergoedingen voor reiskosten, internet en telefonie.